Hør om Hildegard af Bingen fredag eftermiddag

Hør om Hildegard af Bingen fredag eftermiddag

28. november 2012 - kl. 0:04 - af

I ”Kirkens dagligstue” i Mariehuset, fredag den 30. november kl. 14.30, er der mulighed for at høre noget om Hilde af Bingen.
Hun blev født i Rhinlandet i 1098, midt i middelalderens blomstringstid, og blev en af sin tids mest markante og betydende personligheder i den kristne kirke med stor indflydelse, også på fyrster og kirkeledere. Endnu i vor tid finder mange stor åndelig inspiration i hendes værker. Det er tidligere sognepræst, Karsten Jervad fra Aggersborg, der kommer og fortæller om hendes liv og virke, og inddrager nogle af hendes visioner. Enhver er velkommen til at være med denne eftermiddag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hør om Hildegard af Bingen fredag eftermiddag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER