Salon Berg Hairstyler fejre 40 års jubilæum

Salon Berg Hairstyler fejre 40 års jubilæum

27. november 2012 - kl. 10:03 - af

Tirsdag den 27. november 2012, kan Emma Berg, indehaver af frisørsalonen Berg Hairstyler, Vestergade 16 i Sæby, fejre 40 års forretnings jubilæum.
Emma Berg åbnede den 27. november 1972 “DEN RØDE SALON” på sin hjemme adresse på Otto Bannersvej 48 i Sæby.

Efter 5 år blev pladsen for trang, og en tilbygning blev nødvendig. Men efter endnu 15 år på adressen kunne faciliteterne ikke længere huse forretningen, og en udflytning blev nødvendigt, nu hed adressen Hans Nielsens Plads, tæt på Sæby Centrum.

Efter 4 år på denne lokalitet blev det nødvendigt at flytte endnu engang. Denne gang til Vestergade 16, hvor Salonen også i dag har til huse. Samtidig blev navnet “DEN RØDE SALON” ændret til “BERG HAIRSTYLER”, og blev udvidet med to ansatte, udover Emma selv.

Emma har altid fulgt godt med på moden, og har ofte rejst til udlandet for at deltage i forskellige kurser. Sidst hun var i udlandet, var i marts 2012, hvor turen gik til New York, og netop denne tur har været en af de bedste, lyder det fra Emma selv.

Salonen er også netop hjemvendt fra et kursus i København, så de står klar til at lave det smarte og nyeste nye inden for fagets rammer.
Ugen fejres med 40 % på alle behandlinger. De øvrige festligheder er henlagt til lørdag den 1. december kl.12.00-16.00, hvor Emma håber at se kunder, forretnings forbindelser, familie, venner og naboer, til en uformel reception og en let servering.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Salon Berg Hairstyler fejre 40 års jubilæum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER