Julemarked hos Blå Kors butikkerne i Sæby

Julemarked hos Blå Kors butikkerne i Sæby

27. november 2012 - kl. 14:07 - af

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er snart ved at være tid til Blå Kors´ årlige julemarked. Det finder i år sted lørdag den 1. december, og for 31. gang slår begge Blå Kors butikker i Sæby dørene op og byder indenfor med kaffe og rundstykker til de morgenfriske.

I genbrugscentret på Gl. Ålborgvej er der denne dag åbent fra 9.30 til 12.30, og der er halv pris på det meste i butikken. I møbelgenbrug på Sophus Falcks Vej er der åbent fra 10 til 13, og også her er der halv pris på alt i butikken. Fra og med denne dato og indtil jul er der i begge butikker halv pris på juleting.

Blå Kors har haft kontakt og genbrugscenter i Sæby siden juni 1982, og de to butikker er i en rivende udvikling og i det daglige særdeles velbesøgte. Mød op og gør en god handel, og støt samtidig en god sag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julemarked hos Blå Kors butikkerne i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER