Sly Design & Lifestyle ændre firmastruktur

Sly Design & Lifestyle ændre firmastruktur

26. november 2012 - kl. 9:56 - af

”Da jeg desværre har mistet min mand Tonni Briand Donvild, har jeg følt det nødvendigt at ændre firmaets struktur – jeg begrænser mig, og gør firmaet mere overskueligt.

Vores forretning “En anderledes møbelbutik”, Havnen 12, 9300 Sæby er lukket pr. 15.november 2012, men firmaet Sly Design & Lifestyle kører videre.

Tonni og jeg åbnede for et lille års tid siden en lille filial i Alcudia på Mallorca, denne forretning vil jeg køre videre, og kommer den næste tid, til at pendle en del mellem Danmark og Mallorca. Min dygtige medarbejder Maribel Rodriquez, er daglig ansvarlig, og kan, som jeg, til enhver tid kontaktes for info vedr. vores varesortiment i Alcudia, samt vores engagement som ejendomsformidlere, hvilket vi har i samarbejde med en Norsk ejendomsmægler der.

I Danmark har jeg indgået samarbejde med Lyngsaa A/S, Nordvej 11, Vangen – 9900 Frederikshavn, hvor jeg har etableret et skønt showroom. Her præsenterer jeg hele det sortiment jeg har valgt at fortsætte med at forhandle, her er det muligt, efter aftale, at se, prøve, vælge og evt. bestille det møbel eller andet, som man har interesse i. I den sammenhæng kan man jo også se de skønne Svalen lamper m.m., som produceres hos Lyngsaa A/S.

Det er min plan at deltage i et antal Boligmesser her i Danmark hhv. forår og efterår.

Jeg er p.t. i gang med at opdatere vores “nye” hjemmeside – det er dog kun udbyder, indhold og udseende som er ændret, div. praktisk info er uændret. På hjemmesiden vil jeg udelukkende præsentere det produktsortiment, jeg har valgt at videreføre i hhv. Showroom samt forretningen på Mallorca.

Tonni og jeg har gennem årene forhandlet et bredt sortiment af skønne møbler m.m., men vores hovedprodukter har altid været hhv. FALTO ergonomisk stolekoncept til hjem og arbejdsplads, et koncept vi har haft stor succes med, af den simple grund, at det er ganske unikt, og vi har sat os grundigt ind i konceptets mange fordele. Konceptet bliver løbende udvidet og justeret, og da det, på egen fabrik, udvikles og produceres af ejeren selv, som er uddannet fagperson med enorm viden om kroppen og hvad der er godt for den, er vores oplevelser gennem snart mange års samarbejde, at disse stole er blandt verdens absolut bedste i det ergonomiske felt.

På vegne af min mand Tonni og mig selv, vil jeg takke mange gange for det samarbejde, vi har haft, og jeg vil gøre hvad jeg kan, for at føre de planer vi havde sammen ud i livet alene”, siger Susanne Lynch Donvild, og slutter med at ønske alle en glædelig jul og et godt nytår.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sly Design & Lifestyle ændre firmastruktur' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER