Gammel Jul på Sæbygaard i weekenden

Gammel Jul på Sæbygaard i weekenden

26. november 2012 - kl. 12:53 - af

Julemarked på Herregården Sæbygaard i weekenden 1. og 2. december 2012.

I år er Gammel Jul på Sæbygaard fornyet med mange nye tiltag, og der bliver budt på masser af events.

Det er Civitan Club Sæby og Sæbygaards Venner, som står bag Gammel Jul på Sæbygaard.

Gammel Jul på Sæbygaard er blevet fantastisk modtaget de sidste par år, og det har gjort, at de har anstrengt sig ekstra for at komme med nye tiltag igen i år. Der er også noget for børnene.

Gammel Jul på Sæbygaard henvender sig især meget til de mindste, da de igen i år har vækning af Julemanden, som finder sted begge dage kl. 10:30 i Riddersalen. I år har de ikke som tidligere et teaterstykke, men en tryllekunstner og ballonmand, som underholder i Riddersalen, og vil gå rundt på Sæbygaard med sine balloner og lave fabeldyr og mange andre ting.
Ved åbningen lørdag er Musikkorps Sæby’s Julemandsorkester med til at spille julemusik, inden åbningstalen holdes ved formanden for fonden, ”Den selvejende institution Sæbygaard”, Erik Sørensen.

Både lørdag og søndag får de måske besøg af Stygge Krumpen og hans Frille for inspektion af Sæbygaard. Endvidere vil Elisabeth Bille og Holger Pachs gå rundt for at se, om fonden forvalter deres bolig godt nok, da de ejede den fra 1682 indtil 1723.

Hvis man er rigtig heldige, vil der dukke en Lirekassemand op i slotsgården, og som sædvanlig er Julemanden også et eller andet sted på Sæbygaard, efter han er blevet vækket kl. 10:30.

Der er noget for enhver smag, da alle herregårdens arealer er inddraget til udstillere eller events. Fonden ønsker at bevare kvaliteten af udstillerne i en høj standard og det synes de også er lykkedes i 2012.

Det er vigtigt, at de besøgende har noget godt at gå efter, at det er alsidigt, og at man bagefter har haft en god oplevelse.

Der er udstillere med brugskunst, kunsthåndværk, gran, blomster, nisser, kulinariske oplevelser, kryddersnapse, vin m.m., og der er endvidere mulighed for, at få tilfredsstillet den søde tand, da der sælges æbleskiver, gløgg, kaffe, the og kage, og skulle tørsten komme, kan der købes øl og vand.

Til børnene er der mulighed for at klippe julepynt i tårnværelset, og sætte dette på juletræet i Riddersalen. Der vil også være julemusik og sang ved Ester Larsen og Reinhardt Frahm i Riddersalen.

Så kom og nyd den unikke stemning – men sæt god tid af – for der er masser at opleve. Det er virkelig en weekend fyldt med fornøjelser for hele familien. Det sørger omgivelserne, udstillerne, kunstnerne og alle de frivillige for og ikke mindst gæsterne.

Absolut Nordjyllands hyggeligste julemarked.

For yderligere information og program med tider, se: www.julpaasaebygaard.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gammel Jul på Sæbygaard i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER