Nellemanns Have fik ja til deres ansøgning

Nellemanns Have fik ja til deres ansøgning

23. november 2012 - kl. 7:40 - af

Økonomiudvalget imødekom på deres møde onsdag den 21. november, Nic. Nellemann Fondens ansøgning om støtte til realisering af et projekt om reetablering af haven i samarbejde med Realdaniafonden.

Lånet, som er på 1 mio. kr., bliver rente- og afdragsfrit de første 5 år, der efter genoptages lånet til vurdering af renter og afdrag. Det nuværende driftstilskud til grøn pleje er på 100.000 kr. pr. år, og indgår i den årlige budgetlægning.

Projektet, som har til formål at bringe haven og driften af denne ind i en ny, spændende og økonomisk bæredygtig fase til gavn for haven, borgerne i Sæby – og hele Frederikshavn Kommune.

Fonden har sammen med Nellemanns Haves Venner med assistance fra Niras udarbejdet en visions- og forretningsplan. Det er for at realisere denne plan, at støtten søges. Udarbejdelsen af planen er finansieret af Realdania-fonden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nellemanns Have fik ja til deres ansøgning ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER