Hørby Efterskole på prøve i et døgn

Hørby Efterskole på prøve i et døgn

23. november 2012 - kl. 7:46 - af

Hørby Efterskole har haft besøg fra Østermark Skolen i Aars, hvorfra 70 elever fra 7. klasse tilbragte et døgn i Hørby og her fik en smagsprøve på efterskolelivet.

– Det at tage på efterskole er noget, der trækker i rigtig mange unge, fortæller lærer Johnni Rasmussen og fremhæver, at selvom der vil være et par år til, at en elev i 7. klasse eventuelt drager af sted på efterskole, så er det godt at have en fornemmelse af, hvad det er for noget. En fornemmelse man så kan have med i sine overvejelser, når der skal tænkes længere fra end til årene i folkeskolen.

Under opholdet på Hørby Efterskole stiftede Østermark-eleverne kendskab med noget af det, der kendetegner Hørby Efterskole – nemlig undervisning med læringsstile, og således skulle også folkeskoleeleverne gennemgå en læringsstilstest, så de kunne blive kloge på, hvordan de bedst går i gang med nye ting, der skal læres, ligesom de også i matematik blev undervist af nogle af efterskoleeleverne, der matchede deres egen læringsstil.
Østermark-eleverne blev naturligvis også udfordret i noget af det, som fylder dagen på Hørby Efterskole. Der var derfor drama og teatersport på programmet, ligesom idrætten også var med, da gæsterne stillede op i en række af de kendte boldspil. Her skal det nævnes, at det var ’de små’ fra Østermark, der løb af med sejren i såvel fodbold som håndbold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Efterskole på prøve i et døgn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger