Hørby Efterskole på prøve i et døgn

Hørby Efterskole på prøve i et døgn

23. november 2012 - kl. 7:46 - af

Hørby Efterskole har haft besøg fra Østermark Skolen i Aars, hvorfra 70 elever fra 7. klasse tilbragte et døgn i Hørby og her fik en smagsprøve på efterskolelivet.

– Det at tage på efterskole er noget, der trækker i rigtig mange unge, fortæller lærer Johnni Rasmussen og fremhæver, at selvom der vil være et par år til, at en elev i 7. klasse eventuelt drager af sted på efterskole, så er det godt at have en fornemmelse af, hvad det er for noget. En fornemmelse man så kan have med i sine overvejelser, når der skal tænkes længere fra end til årene i folkeskolen.

Under opholdet på Hørby Efterskole stiftede Østermark-eleverne kendskab med noget af det, der kendetegner Hørby Efterskole – nemlig undervisning med læringsstile, og således skulle også folkeskoleeleverne gennemgå en læringsstilstest, så de kunne blive kloge på, hvordan de bedst går i gang med nye ting, der skal læres, ligesom de også i matematik blev undervist af nogle af efterskoleeleverne, der matchede deres egen læringsstil.
Østermark-eleverne blev naturligvis også udfordret i noget af det, som fylder dagen på Hørby Efterskole. Der var derfor drama og teatersport på programmet, ligesom idrætten også var med, da gæsterne stillede op i en række af de kendte boldspil. Her skal det nævnes, at det var ’de små’ fra Østermark, der løb af med sejren i såvel fodbold som håndbold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Efterskole på prøve i et døgn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER