Debatindlæg: Venstre ved du, hvor du har?

Debatindlæg: Venstre ved du, hvor du har?

22. november 2012 - kl. 7:38 - af

Dette var engang Venstres valgslogan, men når det drejer sig om Venstres byrådsgruppe i Frederikshavn Kommune, så er det en ganske anden sag. Vi der kæmper imod den uheldige placering af 5 meget store vindmøller ved Tamholt mellem Understed og Øksenhede har til dato ikke kunnet se, hvor vi havde Venstre i denne for egnens beboere meget vigtige sag. Går Venstre ind for mølleprojektet på trods af massiv modstand fra de, som bliver naboer til disse industrielle kraftværker? Borgmester Lars Møller (Venstre) har flere gange offentligt udtalt, at hvis der er tvivl om møllernes skadevirkning på naboer til møllerne, så kommer der ikke møller op. Borgmesterens humane indstilling deles måske ikke af Venstres byrådsgruppe? Kan Venstre måske dokumentere, at ingen vil lide skade på hverken økonomi eller nattesøvn/helbred ved naboskab med en vindmøllepark? Dette at lade hånt om befolkningens tarv og ignorere de langt over 400 indsigelser kan da ikke være Venstre politik? Men er det tilfældet, at Venstre er blevet så kyniske, så var en fusion med SF måske en idé. Nu ved vi, hvor vi har Venstre, men det var ikke, hvor vi troede, vi havde dem. Så der bliver sikkert flyttet mange ”krydser” ved det kommende kommunalvalg. Socialdemokraterne med Birgit Hansen og Jens Hedegaard Kristensen i spidsen har fra starten kunnet se det uheldige i møllernes placering og erkendt, at to små landsbysamfund vil blive sorteper. Hverken Socialdemokraterne eller Protestgruppen mod Vindmølleprojektet Tamholt, syd for Understed er imod vindmøller men mener, at så store møller skal placeres med omtanke og med hensyntagen til lokalbefolkningen, det vil sige, hvor de ikke generer mennesker. Socialdemokraterne har i denne sag vist, at de som beslutningstagere er deres ansvar bevidst, hvilket absolut ikke har skadet Birgit Hansens popularitet. Venstre vidste vi, hvor vi havde, ja det var dengang.

Jan Thomsen, Øksenhedevej 4, Sæby

René Nielsen, Bouetvej 8, Sæby

Michael Schmidt, Sæbygårdvej 73, Sæby

Tommy Andresen, Understedvej 112, Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Debatindlæg: Venstre ved du, hvor du har?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER