Spejdernes juletræssalg starter snart!

Spejdernes juletræssalg starter snart!

21. november 2012 - kl. 9:41 - af

Sæbygaard Gruppens spejdere åbner for juletræssalget lørdag d. 1. december kl. 10-14. Træerne fældes og nettes af gruppens forældre og ledere i den kommende weekend, så de er klar til at salget starter.

Traditionen tro sælges træerne fra pladsen ved Brugsens P-plads af forældre, ledere og gruppens støttegruppe: Veteranerne, og som de foregående år tilbyder spejderne at cykle træerne ud til købere med adresse inden for byskiltet.

Overskuddet fra juletræssalget går til spejdernes lejre og ture i løbet af året.

Åbningstider
Lørdag d. 1 december, Lørdag d. 8 og søndag d. 9 kl. 10-14
Mandag d. 10. december til fredag d. 14. december kl. 16-18
Lørdag d. 15. december og søndag d. 16. december kl. 10-16
Mandag d. 17. december til fredag d. 21. december kl. 16-19
Lørdag d. 22. december og søndag d. 23 december kl. 10-16

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spejdernes juletræssalg starter snart!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER