Koncert med Sæby Big Band og Mike Andersen

Koncert med Sæby Big Band og Mike Andersen

20. november 2012 - kl. 10:46 - af

Sæby Big Bands Jazz By Christmas er på plads. Mike Andersen, en af Danmarks absolut “fedeste” soul-sangere, lægger vejen forbi Det Musiske Hus i Frederikshavn for at samarbejde med big bandet og give koncert ved dette års Jazz By Christmas julekoncert fredag den 30. november.

18. super og meget underholdende og nøje udvalgte soulnumre og julenumre ligger klar når Danmarks soulsanger og guitarist Mike Andersen gæster big bandet nogle dage sidst på måneden. Torsdag den 29. kommer Mike Andersen for at indøve den del af repertoiret som han og bandet sammen opfører dagen efter i Frederikshavn.

Sæby Big Band har ud over forventningens glæde ved samarbejdet med Mike stor glæde ved at have flere nye unge spillere på banen til koncerten. Det er simpelthen en stor lykke for bandet at kunne have dygtige unge og kommende stabile big band folk i startblokkene – og der er heldigvis en del af dem endnu.

Koncertens indhold vil naturligvis feature gæst Mike Andersen med numre som Let´s Stay Together, Hallelujah I Love Her So, Don´t Get Around Much Anymore, Over You og More Of You. Men herudover vil orkestret naturligvis spille instrumentale juleting som eks. Sleighride samt underholde med bandets egne sangere Anne Sørensen, Asbjørn Mogstad  og hjæle fra Amalie Thørholm, i numre som This Christmas, Winter Wonderland, Oh Christmas Tree, Have Yourself a Merry Little Chrismas. Endvidere vil Mike synge duetter med orkestrets egne sangere…Så der er masser af jul og soul i vente.

Jazz By Christmas Julekoncert med Sæby Big Band og Mike Andersen finder sted fredag den 30. november kl. 20.00 i Det Musiske Hus i Frederikshavn. Koncerten afvikles i 2 afdelinger og du kan læse mere om koncerten på www.saebybigband.dk

Billetter á kr. 185,- inkl. gebyr kan købes i Det Musiske Hus i Frederikshavn eller på www.billetten.dk

Sæby Big Band glæder sig til byde alle velkommen til en hyggelig big band aften !

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Koncert med Sæby Big Band og Mike Andersen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger