Sæby Apotek informerer: Fiskeolie

Sæby Apotek informerer: Fiskeolie

18. november 2012 - kl. 2:38 - af

I denne uge har DR haft fokus på FISKEOLIE kapsler. Man har udtaget en række produkter, alle registreret som kosttilskud, og fået dem undersøgt. Denne undersøgelse viste et relativ højt indhold af harskningsstoffer.

På apoteket forhandler vi også fiskeoliekapsler, vore fiskeolier er alle registreret som naturlægemidler, og som sådan under Sundhedsstyrelsens kontrol. De fiskeolier, som vores kapsler indeholder, er fra fisk fanget på bæredygtige metoder, og de overholder de meget skrappe krav der er angivet i den europæiske medicinstandard – ”Den europæiske Pharmakopee”.

Man kan trygt anvende fiskeoliekapsler købt på apoteket. Fiskeolier har været anbefalet til mange formål, ikke mindst for en del år siden hvor forskere mente at kunne påvise, at grønlændere, som spiser meget fisk og havdyr havde lave risiko for hjerte-karlidelser. Dette er der senere sået tvivl om, men der skal ikke herske tvivl om at kroppen som sådan har behov for de gode fedtstoffer (omega N-3 fedtsyrer) som fiskeolien er rig på. Disse fedtsyrer kan vores krop nemlig ikke selv danne. Man kan sagtens spise sig til den nødvendige mængde af disse fedtsyrer, men det kræver at der er fisk på bordet mindst to gange om ugen, og helst en del af de såkaldte fede fisk – f.eks. sild og makrel. Fedtstofferne findes også i f.eks. hørfrø, græskarkerner og valnødder.

God weekend

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Apotek informerer: Fiskeolie' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER