Nærkøb fortsætter med Casper bag kassen

Nærkøb fortsætter med Casper bag kassen

18. november 2012 - kl. 2:43 - af

Den 18. oktober skrev SaebyAvis.dk at Sæby Nærkøb, Frederikshavnsvej 23 ville lukke pr. 1. december, hvis forretningen ikke blev solgt. Men bankerne har sat en stopper for dette, og Nærkøb fortsætter som tidligere med Casper Vilhelm Petersen bag disken.

Bankernes modvilje mod at låne penge ud og give kredit, har sat en stopper for Caspers drømme om at kunne være mere sammen med sin familie.

”Der har været flere interesserede købere, men kun et enkelt par fik ja hos banken, men da de ikke tidligere har været selvstændige, fik de kolde fødder og takkede nej, selvom det er en solid og veldrevet forretning med et fint regnskab og mange faste kunder”, fortæller Casper.

Casper, som allerede havde sikret sig et andet job pr. 1. december, har været nød til at sige fra til det nye job, da der her er klausuler, der siger, at han ikke må drive selvstændig virksomhed ved siden af jobbet, og slet ikke i en branche, som er nært beslægtet, hvilket også indebære at han ikke kan sætte en bestyrer eller forpagter på.

”Jeg er selvfølgelig ked af, at jeg ikke kan få solgt forretningen og være mere for mine børn og hustru, men et hus med en tom forretning er ikke nem at sælge, og så ville det måske komme til at gå endnu mere ud over familien, så derfor har vi valgt at drive forretningen videre. Jeg er glad for mit arbejde og glad for mine kunder, hvilket selvfølgelig også er taget med i overvejelserne. Så nu ser vi fremad, og glæder os til drive forretningen videre og stadig se vores god, faste kunder”, slutter Casper.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nærkøb fortsætter med Casper bag kassen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER