Kim Sjøgren er hovednavnet ved årets nytårskoncert

Kim Sjøgren er hovednavnet ved årets nytårskoncert

18. november 2012 - kl. 11:10 - af

Nytåret 2013 bliver budt velkommen med forrygende, festlig og fornøjelig Nytårskoncert 19. januar.

Musikkorps Sæby er stolte over at kunne præsentere virtuosen Kim Sjøgren som gæstesolist ved kommende Nytårskoncert på Hotel Viking, Sæby.

Det er anden gang, vi får mulighed for at optræde sammen med Kim Sjøgren. Senest var det i 2006, og ved denne optræden vakte han stor jubel ved Nytårskoncerten, både i samspillet med Musikkorps Sæby, men også med sine musikalske historier og humoristiske optræden som solist.

Kim Sjøgren blev født i Nakskov den 17. december 1955. Han har spillet violin, siden han var 3 år gammel. Da han var 12 år, blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, og han debuterede allerede som 17-årig. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig; den yngste i kapellets historie.

I 2004 blev Kim Sjøgren udnævnt som Professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

Musikkorps Sæby er således i fuld gang med at indøve det krævende repertoire og har afsat lørdag den 24. november til ekstra øvelse af numrene. Ind i mellem bliver der også lige genopfrisket lidt traditionel julemusik, så Julemandsorkestret er klar til debuten søndag den 25. november, hvor juletræet skal tændes på Sæby Torv.

Var det ikke lige den julegaveidé du stod og manglede !!

Billetter inkl. menu til nytårskoncerten kan bestilles hos Hotel Viking på telefon 9846 1700.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kim Sjøgren er hovednavnet ved årets nytårskoncert' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER