Mølholt Forsamlingshus gennem de sidste 106 år

Mølholt Forsamlingshus gennem de sidste 106 år

16. november 2012 - kl. 0:27 - af

Foreningen Mølholt Forsamlingshus inviterer onsdag den 21. november kl. 19.00 til hygge- og foredragsaften.

Johnny Svenningsen, der er formand for Mølholt Forsamlingshus, vil fortælle ”Historien om et forsamlingshus”.
Historien om et forsamlingshus kunne være en historie fra alle steder i Danmark, men denne historie handler om Forsamlingshuset i Mølholt.
Forsamlingshuset blev bygget tilbage i 1906 og blev benyttet til mange ting. Der har i huset være afholdt fester, udøvet gymnastik, danset folkedans, holdt foredragsaftener, høstfester, andespil med meget mere.
Igennem årene blev huset meget nedslidt og en hel del forfaldent. Dette syntes en del beboere i Mølholt og omegn ikke om, og man tog herefter initiativ til at samles for at prøve at få igangsat en renovering af huset. Dette skete i december 1971. I løbet af foråret skete der en stor renovering af huset, og den 1. april 1972 blev der holdt indvielsesfest for det ny i stand satte forsamlingshus.

Der har igennem husets forløbne 106 år været mange i bestyrelsen for forsamlingshuset, og der har været afholdt mange festlige ting i forsamlingshuset.
Her i 2012 er det således 40 år siden, at forsamlingshuset fik den første store renovering, og den nuværende formand, der nu har siddet i bestyrelsen de sidste 24 år, har prøvet at finde nogle af disse historier frem, helt tilbage fra begyndelsen, hvor huset blev bygget, som et samlingssted for byens og omegnens beboere.

I 2012 er der tillige sket yderligere en større renovering af forsamlingshuset og bestyrelsen inviterer derfor til en hyggelig aften sammen med beboerne i Mølholt og omegn. Denne aften vil formanden fortælle om husets historier og vise billeder fra de mange år.
Alle er velkomne til denne aften, hvor der serveres et lettere traktement og hvor der vil være gratis adgang.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mølholt Forsamlingshus gennem de sidste 106 år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER