Døgnposten klar til julehandlen i Sæby

Døgnposten klar til julehandlen i Sæby

16. november 2012 - kl. 14:51 - af

Nu bliver det muligt for borgerne i Sæby at hente og sende pakker døgnet rundt alle ugens dage. Det kan ske via Post Danmarks døgnåbne pakkeautomat Døgnpost, hvor du kan købe pakkelabels og sende dine pakker når det passer dig, og hvis du opretter dig som bruger af Døgnpost, kan du få dine pakker sendt direkte til automaten, og hente dem, når du har tid.

”Jeg er glad for, at vi nu kan tilbyde vores kunder i Sæby mulighed for nem og fleksibel selvbetjening, når de skal hente eller sende deres pakker. Det er særligt en fordel for de mange, der handler på nettet, så derfor glæder det mig også, at den er klar til brug inden julehandlen.

Vi vil gerne være tilgængelige for kunderne, og give dem mulighed for at få pakker, der hvor det passer dem. Det er pakkeautomaten Døgnpost og vores ordning Modtagerflex, hvor man kan få leveret sin pakke på privatadressen, selvom man ikke er hjemme, gode eksempler på”, siger Gordon Dalsgaard, kundechef hos Post Danmark.

Den nye Døgnpost, der er opsat ved SuperBrugsen på Chr. Pedersensvej i Sæby, forventes i drift inden december og vil dermed være klar til julehandlen.

Du kan læse mere på postdanmark.dk om hvordan du kan tilmelde dig som bruger af Døgnpost.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Døgnposten klar til julehandlen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER