Folkene bag Sæby Sportsfisker Klub glæder sig

Folkene bag Sæby Sportsfisker Klub glæder sig

15. november 2012 - kl. 13:00 - af

”Der er pt. mere end 60 personer, som har vist interesse for Sæby Sportsfisker Klub, så den stiftende generalforsamling på lørdag kl. 14 på Jensens Fiskerestaurant ser vi frem til med stor optimisme. Der skal findes folk til diverse poster i den ny klub, samt godkendelse af vedtægter og budget for 2013, fortæller Jesper, som er en af initiativtagerene til den nye klub.

Der er en del udgifter i forbindelse med stiftelse af ny klub, men med den interesse, som har været, ser det lovende ud.

I dag torsdag, er sidste dag der må fiskes i åen inden fredningen, så der vil helt sikkert være mange ved åen, og her går snakken sikkert ivrigt omkring den nye klub.

”Vi har mulighed for at få klublokaler sammen med Sæby Ro- og Kajakklub, som ligger lige ned til åen. Det er en kæmpe fordel for vores fremtidige arbejde med bl.a. juniorer. Vi kan undervise ved åen og gå ind i klublokalet og snakke om tingene bagefter. Endvidere kunne der også være fælles interesser medlemmerne imellem, således at lystfiskeren kunne tænke sig at fiske fra kajak, og kajakroeren kunne tage en fiskestang med på ro turen. Jeg tror, der bliver åbnet op for mange muligheder”, slutter Jesper Christensen, indehaver af JC Fiskegrej og Fritid.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Folkene bag Sæby Sportsfisker Klub glæder sig' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER