Sæby Y´s Men´s Club sælger igen i år julekalendere

Sæby Y´s Men´s Club sælger igen i år julekalendere

13. november 2012 - kl. 11:10 - af

Y’s Men’s Klubberne i Danmark præsenterer for 36. år i træk en landsdækkende julekalender.
Selvom det er 36. gang Y’s Men’s Julekalenderen udkommer, er den stadig til glæde og fornøjelse for mange mennesker, som ved køb af kalenderen samtidig er med til at støtte klubbernes sociale arbejde i ind- og udland.

Glæden er dobbelt. Køberne af kalenderen kan glæde sig over den farverige forside med masser af karikaturtegninger af kendte personer. Forsiden er tegnet af den kendte tegner og
illustrator Annette Carlsen. Annette er fantastisk til at lave satiretegninger, der kalder smilene frem.

Køber man Y’s Men’s julekalenderen, har man chance for gevinst bag hver af de 24 låger med gode gaver til glæde for både børn og voksne. Herudover er der mulighed for at deltage i en lodtrækning om ekstra gevinster, hvis man gætter og indsender svaret på den verselinje fra en kendt julesang, der gemmer sig bag lågernes bogstavleg.

Annoncørerne på julekalenderens bagside får markedsført deres firmaer på flot og præsentabel vis. Og så kommer det egentlige formål med udgivelsen af kalenderen: overskuddet på godt 1,5 millioner kr. går ubeskåret til socialt og humanitært arbejde i ind- og udland.

Y’s Men’s Klubberne i Danmark, er en international serviceorganisation, med lokalklubber rundt om i Danmark. Klubberne har nær tilknytning til KFUM & KFUK og støtter socialt og humanitært arbejde i Danmark og uden for landets grænser.

Kalenderen bliver solgt i ca. 65.000 eksemplarer, og den sælges med hjælp fra spejdere, idrætsforeninger og skoleelever. Kalenderens pris er kun 35 kr. men man kan være sikker på, at  de 35 kr. gør en stor forskel for dem, der trænger til hjælp.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Y´s Men´s Club sælger igen i år julekalendere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER