Jørgen Tousgaard er en undringens mand

Jørgen Tousgaard er en undringens mand

13. november 2012 - kl. 0:02 - af

“Jeg forstår ganske simpelt ikke, hvordan Poul Rode kan skrive et indlæg, der på så mange fronter er i direkte strid med de ting, han selv har været med til at beslutte, og som figurerer sort på hvidt i det materiale, der er tilgængelig for en hver.

Ja jeg har ganske rigtigt ikke siddet med ved forhandlingsbordet, med DF og SF m.fl., men de ting, der er fremsendt på skrift, må man vel forvente, er i overensstemmelse med de beslutninger, der er truffet, ellers hører alting jo op”, fortæller Jørgen Tousgaard til SaebyAvis.dk.

Poul Rode kan jo, som alle andre i det bilag der ligger fra BBU-dagsordenen af 8. november, læse de linjer, der står nederst og som i min verden ikke kan misforstås eller gradbøjes.
Der står ordret: ”Vi ser endvidere gerne, at der gøres en indsats, så børnene fra Hørby transporteres omkostningsfrit til Dybvad”. – ”Så er det jo besluttet, de skal til Dybvad, ellers er materialet formuleret helt hen i skoven”, siger Jørgen Tousgaard og slutter: “Så skal de måske betale for at køre den anden vej, det er nemlig ikke nævnt i teksten! Men havde jeg fremført problemerne i denne sag, var tingene bare blevet sådan, og bagefter havde vi så haft balladen, derfor synes jeg det er på sin plads, at det kommer med i overvejelserne, så alle ved, hvad de har at rette sig efter.

Omkring de 2 millioner der skal spares, så er alle fritidsklubberne jo indstillet på, uden omkostning for kommunen, at tage hånd om de børn fra 3. klasse, hvor mange ellers, som det er i dag, går på gaden. Dermed er de indenfor i varmen i det etablerede system, og vi har hånd i hanke med dem og deres sociale færden, samtidig med at børnene ikke belaster SFO’erne, og derved har vi uden de store skrammer sparet 2 millioner.

SaebyAvis har fra Jørgen Tousgaard modtaget dokumentation for de ting, han fortæller i interviewet. ”Jeg vil ikke rende med en halv vind, og nu har I indblik i kendsgerningerne, som de er, så kan ingen komme uretmæssigt og oplyse eller forsøge at bilde nogen noget andet ind”, slutter Jørgen Tousgaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jørgen Tousgaard er en undringens mand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger