Højskolesangbogen og håndmadder i Hørby

Højskolesangbogen og håndmadder i Hørby

12. november 2012 - kl. 12:51 - af

Når bladene falder og mørket sænker sig, rykker vi sammen…..Hørby Skole lægger hus til, når Hørby/Skæve Menighedsråd og sognemedhjælper arrangerer en hyggelig sangaften med højskolesangbogen (og håndmadder) i hånden tirsdag d. 20. nov. kl. 19.00.

Hvor mange og hvilke sange der skal synges denne aften, bestemmes af jer der dukker op og det er selvfølgelig både meningen, at vi skal lære nogle nye sange – men bestemt også synge de ”gode gamle”.  Ved sidste års arrangement skulle man være hurtig, når man skulle komme med forslag til sange: Knap havde pianisten sluppet tangenterne, før næste nummer blev forslået, og sådan bliver det sikkert igen i år!

Fællessangen bliver afbrudt af en håndmad eller to, som skal bestilles på forhånd. Der kan købes øl eller vand og herudover er menighedsrådet vært ved en kop kaffe. Og mon ikke der bliver tid til at synge lidt mere efter kaffen…?

Tilmelding og bestilling foregår til sognemedhjælper Anette Bilde Jacobsen: smh.anettebilde@gmail.com eller 41584054 senest den 14. nov.. Pris pr. håndmad : 20 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Højskolesangbogen og håndmadder i Hørby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER