Wueso Sjøw tog publikum med storm

Wueso Sjøw tog publikum med storm

11. november 2012 - kl. 15:36 - af

En næsten udsolgt Voersåhal lagde rammer om Wueso Sjøw lørdag aften 10. november. Publikum klappede begejstret, og aktørerne på scenen, Jane Mechlenburg, Dorthe Christensen, Trine Jørgensen, Amanda Christensen, Flemming Bærentsen og Jakob Christensen, var alle i hopla og gav den et par ekstra ”SUR” kirsebær, der faldt i publikums smag. Selv om arten hedder Sur, smager den ganske fortrinligt.

I denne tid er der netop plantet 200 kirsebærtræer i diverse Voersåhaver i forbindelse med Voerså Byudviklings kirsebærprojekt, og der var da også kirsebærtræer på scenen og endda allerede med kirsebær på, som aktørerne smagte på – fandt dem sure og spyttede dem ud ned mellem publikum til stor grin og fjas for tilskuerne.

Fra Voerså til Skagen – det er sagen. Nu er der kirsebær i kagen.

Det første er et slogan, som blev opfundet i byen for omkring 3 år siden, men sidste sætning blev føjet til lørdag aften, og selv om man var hård ved Byudviklingens projekt, så blev det til oprejsning til sidst.

Mange borgere i byen og for den sags skyld også udenbys troede, at de i år skulle slippe for at komme i Wueso Sjøwets vridemaskine, men sådan gik det ikke. De to tekstforfattere Conny Thomsen og Michael Schioldan – sidstnævnte også instruktør på showet, havde formået at skrue tekster sammen, der virkelig fangede publikum, og her fortæller vi lidt af det, der foregik på scenen.

Den aldrende landsretssagfører Erling Mehlsen fra Sæby fik en tur i vridemaskinen i skikkelse af Jane Mechlenburg, der solgte malerier samt andre ting og sager i forbindelse med Byudviklingens start på en kirsebærfestival. Også Sæby Folkeblads journalist Marianne Dyhrberg Cornett fik æren af at komme med i showet.

En katteejer, Bjarne Kongsbak, har selv to katte og ville redde dem fra en større hankat ved at jage hankatten, da han fik en fibersprængning af at løbe efter den.

Preussiske problemer havde whistklubbens formand, Folmer Hansen, da han, fruen og et andet ægtepar var sydpå. Folmer Hansen gik i vandet, og pludselig kom en stor bølge, der slog gebisset ud af munden på ham, og han fandt det ikke igen. Folmer Hansen søgte tandlæge, der i en fart fik fremstillet et nødgebis, men der var den hage ved gebisset, at tandlægen tilfældigvis var tysker, og gebisset kunne kun tale tysk.

Folmer Hansen mødte op i whistklubben med tyske gloser, og her var der hele tiden forstyrrelser af ”Klaphatten”, der er en ÅB fan, der af og til kom med heftige ÅB slogans, så andre spillere tabte kortene på gulvet af bar befippelse.

Birgit Tabro var uheldig at brække begge arme og måtte have hjælp af sin mand til toiletbesøg, der ikke altid var lige hurtig til at komme og hjælpe, når hun var færdig.

De udskældte dådyr, der er lukket ud i området og ikke må beskydes de næste 3 år, fik også et par ord med på vejen og blev voldsomt truet af en jæger.

På ”Slarbænki” var der gang i en hel del. Her startede jagten på dræbersneglene med gummistøvler og skovle samt Voerså IF, der var rykket op i serie 3, og nu ikke længere kunne være bekendt at ligge og rode nede i serie 4, når stadion nu har fået en stor flot elektronisk lystavle til omkring 80.000 kroner.

De to debutanter på scenen, Trine Jørgensen og Amanda Christensen, gjorde det så godt, at man skulle tro, de var scenevant, men for begges vedkommende var det første gang, de optrådte på en scene. De fire resterende på scenen, var de garvede og prøvede, og de trak en hel del af læsset til stor jubel for publikum.

Meget andet sjov skete der på scenen, der helt bestemt var værd at opleve. Inden showet gik i gang, havde publikum først nydt en flot middag, og efter showet kom der gang i danseskoene til musik af Treo.

Fredag aften var der generalprøve, og her havde 175 deltagere en herlig aften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Wueso Sjøw tog publikum med storm' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER