Forrygende start for Sørå Fodboldgolf

Forrygende start for Sørå Fodboldgolf

10. november 2012 - kl. 8:38 - af

Med 1777 gæster siden april lukkede Sørå Fodboldgolf torsdag døren til den første fodboldgolfsæson.

Resultatet er overvældende, i forhold til vores forventninger, og vi glæder os allerede til at slå dørene op til en ny sæson 30. marts 2013. Personaleture fra forskellige virksomheder og institutioner har været den helt store positive overraskelse og det gode klubhus har vist sig at være rigtig brugbart til mange ting. Eksempelvis har flere børnefødselsdage også været henlagt til Sørå Fodboldgolf.

Vinteren over vil banen være lukket – eneste aktivitet vil være enkeltstående arrangementer i klubhuset der lejes ud. Programmet til sæson 2013 er vi allerede nu i fuld gang med – og vi kan afsløre der bl.a bliver tale om et mesterskab næste år – nemlig Sørå Open.

– Tak til gæster og sponsorer for en rigtig god sæson, slutter Mogens Brag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forrygende start for Sørå Fodboldgolf' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER