Lyngså kirkehus står klar til indvielse

Lyngså kirkehus står klar til indvielse

9. november 2012 - kl. 9:18 - af

Byggeriet af Lyngså kirkehus blev påbegyndt onsdag den 11. april 2012, – og helt efter planen kommer byggeriet til at stå færdigt her 6 måneder senere.

Det skal fejres med en indvielsesfest søndag den 18. november fra kl. 10.30, hvor der er festgudstjeneste med biskoppen, trompet og børnekor medvirker. Kl. 12 er der frokost med efterfølgende taler, sang og musik med elever fra Frederikshavn musikskole og kirkesanger Dina Flyvbjerg.

”Med beundring har vi set et godt samspil mellem arkitekt og håndværkere, og for menighedsrådet har det været en stor glæde at se, hvordan byggeriet hastigt er skredet frem.

Vi glæder os meget til at tage huset i brug. Graverholdet får nu – efter mange års venten – rigtig gode faciliteter, og de første mange arrangementer i mødelokalet er allerede planlagt, fortæller et glad menighedsråd.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså kirkehus står klar til indvielse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER