Planøkonomi indført i Frederikshavn Kommune

Planøkonomi indført i Frederikshavn Kommune

8. november 2012 - kl. 11:19 - af

SaebyAvis.dk har modtaget dette indlæg fra Peter Laigaard, Byrådsmedlem Frederikshavn Kommune og 1. suppl. Folketinget, Liberal Alliance

Det var uden store sværdslag af Socialistisk Folkeparti fik indført planøkonomi i Frederikshavn Kommune. Den konkrete anledning var beslutningen på det seneste byrådsmøde om at bruge ca. 50.000 kr. pr. såkaldt udfaldstruede. En beslutning der på sædvanligvis bliver finansieret ved skattestigninger, afgiftsstigninger og gældsætning. Som det efterfølgende punkt fastholdt vores lokale regering fra Socialistisk Folkeparti, Venstre og Konservative samt løsgængeren Jeppe Kyk særskatten på udeservering i gågaden i Frederikshavn. At Frederikshavn Kommune nu har et af landets ringeste erhvervsklimaer kan ikke undre. Til gengæld er antallet af kommunalt ansatte på himmelflugt trods kommunesammenlægningen.

Beslutningen om oprettelse af såkaldte proforma job i kommunen er i alle henseende urimeligt, økonomisk uforsvarligt og forhåbentligt ulovligt. Urimeligt fordi den er forbeholdt en gruppe der har gjort en ”særlig indsats”. Hvor ved man det fra? Økonomisk uforsvarligt kender de fleste til. Vi er godt på vej mod 1.3 mia. i gæld. Men borgmesteren siger altid det er planlagt! Ulovligt fordi det jo er indførelse af en lokal version af begrebet ”berufsverbot”, der sikrer at alle der ønsker at søge en stilling i de offentlige kan gøre det og at den bedst kvalificerede skal have jobbet. Vi må håbe Statsamtet stopper dette vanvid.

Den konservative gruppe støttede forslaget om udsættelse sammen med et enkelt medlem af Venstre, hvis skæbne man nu må frygte. Socialister plejer ikke at se nænsomt på såkaldte afvigere uanset partiforhold. Så langt ude er det det gamle hæderkronede parti fra Venstre.

Sammenfattende må man sige at vi ikke længere behøver at pege fingre af grækerne, som socialisterne også kørte i sænk, ved nepotisme og overforbrug. Det foregår også i Frederikshavn Kommune

Borgerne i Frederikshavn Kommune kan nu formentlig snart imødese at skatte-Paul og afgifts-Brian får Venstre med på at vedtage, at den kendte sang, der hylder socialismen ”Internationale” bliver kommunens nye officielle sang. Brian Pedersen har således allerede forlangt sangen afsunget i byrådet til egen medbragt musik.

3. vers i sangen lyder dog med djævlens ironi således: ”Vi knuges under stat og love, vi flås af skattens skarpe klo”. Verset afsynges i øvrigt ofte ikke. Socialister kan alligevel ikke lide det vers.

Det bliver så også det eneste tidspunkt hvor Liberal Alliance synger med på den sang. En stemme på Liberal Alliance ved det kommende kommunevalg kommer ALDRIG til at blive en stemme på Socialistisk Folkepart. Vi er til gengæld ret ene om blandt de ”blå” partier om at kunne give denne garanti med en vis troværdighed i behold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Planøkonomi indført i Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger