Kæmpe nordjysk kor-event i Arena Nord

Kæmpe nordjysk kor-event i Arena Nord

7. november 2012 - kl. 17:02 - af

Alle korsangere i Nordjylland (både børn og voksne) er inviteret med til et brag af en kor/bigband-koncert 24. nov.

Kulturalliancen i Frederikshavn/Hjørring Kommune og Aarhus Jazz Orchestra (tidl. Klüvers Big Band) har indgået et større samarbejde i 2012, som bl.a. indbefatter en kæmpe kor-event:

Lørdag 24. november 2012 kl. 19.30 i badmintonhallen i Arena Nord, Frederikshavn
(entré: 135 kr. incl. gebyr)billetter købes på www.arenanord.billetten.dk)

Til koncerten bakkes flere hundrede korsangere op af det 18 mand store bigband, Aarhus Jazz Orchestra under ledelse af Nikolai Bøgelund, og solisterne AnneMette Strandgaard og Gregers Mogstad som begge går på musikkonservatoriet i Aalborg. Repertoiret bliver både gospel, danske numre (f.eks. Dansevisen og Se nu stiger solen) og internationale ørehængere (f.eks. Stings ”Englishman in New York”, “September” af Earth, Wind and Fire mv.).

Deltagerne er korsangere fra hele det nordjyske område – Skagen, Frederikshavn, Sæby og Hjørring – som alle har det til fælles, at de synes, det er vildt sjovt at synge i kor. Korsangere på alle niveauer kan deltage, og vi håber rigtig mange har lyst til at være med til denne begivenhed, så vi kan få taget til at lette i Arena Nord!

Interesserede kan tilmelde sig hos Tina Geertsen på: geertsen@has.dk

10. november samles alle (både børn og voksne korsangere) for første gang på Hjørring Gymnasium kl. 10-14. Både dem der selv har indstuderet sangene, og dem der har været med til de tidligere indstuderings-prøver.
Sidste prøve (denne gang med bigband) bliver på koncertdagen 24. november kl. ca. 15-18, op til koncerten kl. 19.30.

Om Aarhus Jazz Orchestra
Aarhus Jazz Orchestra (tidl. Klüvers Big Band) har gennem en årrække markeret sig som et af Danmarks bedste bigbands, og får som det eneste rytmiske ensemble støtte fra både Stat og Aarhus Kommune. Bandet har optrådt med en række af verdens førende jazzsolister, og var bl.a. i efteråret på en længere turné i USA med den amerikanske jazzsanger, Kurt Elling, som i 2010 modtog en Grammy for bedste vocal jazz album.

Efter 34 år i spidsen for bandet, trak navnkundige Jens Klüver sig i 2012 tilbage og overlod den kunstneriske ledelse til den 45 årige internationalt anerkendte saxofonist, komponist og orkesterleder, Lars Møller.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kæmpe nordjysk kor-event i Arena Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER