Indsatte fanger skaber juleglæde….

Indsatte fanger skaber juleglæde….

6. november 2012 - kl. 8:23 - af

De gør det ikke for pengenes skyld, men for hver stjerne der bliver produceret, får den enkelte fange, den fyrstelige løn af 6 øre pr. stk.

Stjernerne er flotte i mange farver og er lavet af papir. De er produceret i tusindvis over en længere periode, og nu bliver de solgt til juleglæde for mindre bemidlede. Salget finder sted i Voersåhallen, når hele byen indleder julefesten 2. december. Menighedsrådets medlemmer har pakket stjernerne i poser af 30 stk., og i hallen har rådets medlemmer en stand, hvor poserne bliver solgt for bare 10 kroner pr. pose.

Hele overskuddet går til mindre bemidlede i Albæk-Lyngså kirkedistrikter, der har søgt menighedsrådet om julehjælp.

Sognepræst Helge Morre Pedersen, Albæk, er fængselspræst på Kragskovhede Statsfængsel, og i den sidste tid, har præsten slæbt stjerner hjem til menighedsrådet, der har modtaget de mange flotte farverige stjerner med stor tak.

Hvis nogen ikke kan nå frem i hallen, når stjernerne bliver solgt, kan man kontakte Susanne Kongsbak på telefon 98 46 02 57 eller mobil 21 83 94 40, der så vil sørge for videre formidling af stjernerne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indsatte fanger skaber juleglæde....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER