Sangaften på Sæbygård blev igen en stor succes

Sangaften på Sæbygård blev igen en stor succes

5. november 2012 - kl. 9:09 - af

Torsdag d. 1. november var slotskælderen på Sæbygård fyldt med ca. 100 sangglade mennesker til Kræftens Bekæmpelses årlige slotskældersang. Kælderen og bordene var efterårspyntet med løvblade – bær og kastanjer. Alt stod flot i stearinlysets skær. I de flotte gamle vinduer var der tændte fyrfadslys, som indbød til råhygge.

Igen i år var det Sæby musikerne Bjørn Lundby og Birthe og Reinhardt Frahm, der leverede underholdningen i form af historiefortælling og blandede sange – viser og god musik.

Den mørke tid der er over os indbyder til indendørshygge. Det kunne mærkes i slotskælderen der emmede af hygge og dejligt samvær.  Slotskælderen er et fantastisk sted som ramme for fest og fællesskab. I pausen var der vin og fine platter som blev nydt med velbehag.

Der er altid god opbakning til disse aftener. Emmy Jakobsen, der er formand for Kræftens Bekæmpelses Lokaludvalg fortæller, at ikke mindst de lokale forretningsdrivende bakker op, når  der samles gevinster ind til det store lotterispil. Formålet med disse aftener er blandt andet at dele livsglæde med andre sangglade, og samtidig være bevidste om at støtte Kræftens Bekæmpelse.  Det er dejligt i en travl og til tider bekymrende hverdag, at kunne samles til en sådan aften, hvor der både bydes ind til  ro og eftertanke og til at dele livsglæden med andre, siger Emmy Jakobsen.

Aftenens overskud går til Kræftens Bekæmpelse.

Næste arrangement Kræftens Bekæmpelse har er en aften i februar lavet i samarbejde med Hjerteforeningen, hvor der bliver besøg af Anders Agger kendt fra TV. Han  vil fortælle blandt om sine uger på hospice, hvor vi i TV udsendelsen mødte ham sammen med Sømanden og Juristen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sangaften på Sæbygård blev igen en stor succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER