Lions Club indbød til bankospil i Manegen

Lions Club indbød til bankospil i Manegen

5. november 2012 - kl. 0:59 - af

Præsidenten for Lions Club Jydske Aas, John Henrik Andersen bød velkommen til de 113 fremmødte bankospillere. Han var meget tilfreds med det rekordstore fremmøde, hvilket betød, at Lions Clubben fik flere penge at dele ud af i lokalområdet.

John Henrik Andersen takkede Sæbys forretningsindehavere for de fine præmier, og der var stor ros blandt de spillende for de mange og store præmier. Opråber var Ib Flensted.

”Næste bankospil er i marts måned. Forinden er der uddeling af julestjerner til alle de ældre på plejehjemmene og julelotteri”, fortæller Gunnar Møller Nielsen, der er presseansvarlig for LC Jydske Aas.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lions Club indbød til bankospil i Manegen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER