Sæby Apotek informerer: Ryd op i medicinen

Sæby Apotek informerer: Ryd op i medicinen

4. november 2012 - kl. 0:32 - af

Man oplever af og til, at lægen udsteder en recept på et lægemiddel, som skal tages i en periode, og så er der for mange tabletter, eller man har fået et lægemiddel gennem længere tid, og af en eller anden grund vælger lægen at udskifte det med et andet. Det betyder ofte, at der står lægemidler i medicinskabet, som ikke længere bruges, nogle af dem er måske endda for gamle.

Det er derfor en god ting jævnligt at gennemgå sin medicinbeholdning med kritiske øjne, for at få fjernet det medicin, som ikke længere skal bruges.

Gammel medicin kan give anledning til forkert brug, måske kommer andre familiemedlemmer til at tage fejl af medicinen, eller er det blevet for gammel, ja så virker medicinen måske ikke længere efter hensigten.

De fleste mennesker kan let klare det stykke arbejde, men har man vanskeligt ved at overskue sin medicin, og er det blevet for vanskeligt at læse udløbsdatoen på pakningerne, eller får man mange slags medicin, og skifter de ofte navne, ja så kan der være brug for at få lidt hjælp.

Apoteket tilbyder derfor i den kommende periode, at man kan få set sin medicinbeholdning igennem, og få en kort samtale om det man har.

På Sæby Apotek opfordrer vi vore kunder til at kontakte os for en aftale om et tjek af medicinbeholdningen – servicen er gratis og er primært tiltænkt ældre borgere, som får mange slags medicin, men alle er velkomne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Apotek informerer: Ryd op i medicinen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER