Orla Frøsnapper på Hørby Efterskole

Orla Frøsnapper på Hørby Efterskole

4. november 2012 - kl. 11:53 - af

For anden gang i dette skoleår har Hørby Efterskole haft besøg af eleverne fra Hørby Skole. Sidst var det i forbindelse med den naturfagsfestival, som efterskolens 9. klasser stod i spidsen for, og i denne omgang handlede det om dramaholdets opførelse af klassikeren ’Orla Frøsnapper’, der efterhånden gennem flere årtier har været opført i utallige udgaver på lige så mange skoler.

De mange elever fra Hørby Skole fik med Orla Frøsnapper lejlighed til at være med ved den første større opsætning, som efterskolen og musik-&dramalinien har på programmet med elevholdet 2012/13.

Snart gælder det julestykket, der skal opføres i forbindelse med en familiedag i slutningen af november og ikke ret lang tid efter nytår tager lærere og elever de første skridt i forbindelse med årets musical, der har premiere på Hørby Efterskole ugen inden Påske.

Musicalen i indeværende skoleår bliver nummer 31 i række i en tradition, der går helt tilbage til 1984, og i disse måneder arbejder lærerne på en ramme og en handling, som præsenteres for eleverne til januar. Indtil da er det hemmeligt, hvad forestillingen kommer til at handle om, og i hvilket univers handlingen befinder sig i.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Orla Frøsnapper på Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER