Køb nummerpladeramme og støt Stafet for Livet

Køb nummerpladeramme og støt Stafet for Livet

3. november 2012 - kl. 0:01 - af

Spred budskabet om Stafet for Livet på en anderledes måde. Nu er der mulighed for at pynte på bilen, og samtidigt reklamere for Stafet for Livet i Frederikshavn. Der er blevet fremstillet nummerpladerammer med teksten “Støt Stafet for Livet Frederikshavn”. Rammerne koster 50 kr. pr. stk. og overskuddet går til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde. Rammerne kan bestilles ved: Arndt Hüttel, arndt@surfmail.dk, tlf.nr. 22733934.

Der var i år 450 deltagere ved Stafet for Livet i Frederikshavn, og stafetten indbragte 305.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse. På landsplan har der været afholdt 16 stafetter, som i alt har bidraget med 3,8 mio. kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Næste år holdes der igen Stafet for Livet på Knivholt, og det bliver i weekenden den 15.-16. juni 2013. Oprettelse af hold og tilmeldinger begynder efter nytår.

Interesserede kan følge med i den lokale Facebook-gruppe: ”Stafet for Livet Frederikshavn” eller på hjemmesiden www.stafetforlivet.dk under Frederikshavn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Køb nummerpladeramme og støt Stafet for Livet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER