Modeshow fra Brunø i Hyggeklubben…

Modeshow fra Brunø i Hyggeklubben…

1. november 2012 - kl. 0:06 - af

De 30 fremmødte fik noget af en overraskelse, og de så da også sådan ud, da Hyggeklubben i Voerså havde arrangeret modeshow med forårets kollektioner fra Brunø i Dybvad.

Konferencier Lisbeth Tabro overraskede alt og alle, da hun proklamerede, at hendes medhjælper, Helle Jensen, fylder 50 år lørdag 3. november, og der i den anledning derfor var hele 50 % rabat på en del af varerne, mens der på andre varer var 20 % rabat.

Fire lokaler modeller, der har deres gang i Hyggeklubben, Rigmor Sørensen, Inger Jensen, Anja Thomsen og Keatty Sørensen gik catwalk på gulvet i Voerså IFs klubhus. Alle fire er ikke novicer indenfor catwalken – de har prøvet det mange gange før, og det virkede da også helt professionelt, når de viste kjoler, bukser, trøjer, halsklæder og tasker samt en hel del mere frem for de fremmødte, der meget gerne også vilde mærke på kvaliteten af varerne.

Hyggeklubben er for ældre, der har svært ved at komme hjemmefra, men også for andre interesserede. Klubben drives på frivillig basis af frivillige kvinder og en enkelt herre, der agerer chauffør for dem, der ikke selv kan komme frem og tilbage.

Efter showet kom der livlig gang i handelen, og der blev vartet op med kaffe og blødt brød samt amerikansk lotteri.

Hyggeklubbens næste arrangement er på Voerså Museum onsdag 21. november. Her kommer Vitte Søndergård Christensen fra Sæby og fortæller og viser billeder fra en to årig periode på Grønland i starten af 1960-erne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Modeshow fra Brunø i Hyggeklubben...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger