Ordet er frit: NEJ  til Kæmpevindmøller

Ordet er frit: NEJ til Kæmpevindmøller

31. oktober 2012 - kl. 9:28 - af

Jeg håber inderligt, at borgmester Lars Møller, medlemmerne af Plan- og Miljøudvalget John Christensen og Pia Karlsen samt hele Venstres gruppe handler lige så ansvarsfuldt og intelligent som borgmesterkandidat Birgit Hansen og Socialdemokratiet. De  lytter nemlig til saglige/faglige argumenter og borgerstemninger og melder klart ud, at de ikke stemmer for Vindmølleprojektet Tamholt, syd for Understed.

Hvad gør lokalpolitikerne fra Venstre for borgerne? Det er et godt spørgsmål, men jeg kan kun for mit vedkommende sige, at de gør mig angst!

Hvorfor har jeg så angst over for vore kære lokalpolitikere fra Venstre med hensyn til deres beslutninger og magt?

Det har jeg, fordi kæmpevindmøller støjer og udsender lavfrekvent støj døgnet rundt. Generne af lavfrekvent støj udgør en stor helbredsrisiko og lavfrekvent støj bevæger sig adskillige kilometer gennem luften og forplanter sig gennem husmure. Problemet er kendt af læger og professorer fra Aalborg Universitet samt ikke mindst af naboer til kæmpevindmøller både her i landet og i udlandet.

Tænk på hvis det er en fabrik, der udsender sort skadelig røg ud over to små landsbyer som Øksenhede og Understed. DET skal stoppes med det samme. Borgerne bliver jo syge af al den røg. Ja men kæmpevindmøller er jo også industri. De udsender ingen røg, men de er lige så skadelige for de omkringboende borgere!

Det er så her min angst for de kære folkevalgte politikere fra Venstre sætter ind. Deres beslutning bestemmer min og mange andre borgeres fremtid, både økonomisk, da jeg vil blive stavnsbundet til min ejendom, og helbredsmæssigt, da jeg ikke har nogen mulighed for at flygte fra den skadelige støj.

Det er jo fantastisk, at lokalpolitikere i andre kommuner har valgt at skrinlægge planer om kæmpevindmøller ud fra hensynet til borgernes sikkerhed, helbred og velfærd. Så kan vi borgere i Frederikshavn Kommune bare håbe på, at Venstre optræder lige så ansvarsfuldt eller intelligent om man vil.

Michael Schmidt
Sæbygårdvej 73, Øksenhede
9300 Sæby

En kommentar til “Ordet er frit: NEJ til Kæmpevindmøller” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ordet er frit: NEJ til Kæmpevindmøller”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: NEJ til Kæmpevindmøller' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER