Ny dametøjsforretning åbner i Vestergade 18

Ny dametøjsforretning åbner i Vestergade 18

31. oktober 2012 - kl. 0:05 - af

Når frederikshavnerpigen, 44-årige Gitte Glinvad, mandag den 5. november slår dørene op til Mix-it – en ny dametøjsforretning på Vestergade i Sæby, er det ud fra devisen: ”Der er altid plads til en til”, og især når det indebærer, at der kommer nye tøjmærker til byen.

Gitte er ikke ny i Sæby. Hun er et kendt ansigt i byen, da hun har været ansat 3 år i en anden tøjforretning, men nu ønsker hun altså at tage springet og blive selvstændig.

På spørgsmålet om, hvorfor hun så ikke har valgt at starte forretning i Frederikshavn, fortæller Gitte: ”Jeg kan mærke, at tendensen går mere og mere mod, at folk fra Frederikshavn søger mod Sæby, når der skal købes tøj. Her er mere hyggeligt, ingen gabende, tomme forretninger og så er stemningen i Sæby en helt anden”.

Mix-it vil være en forretning for alle aldersgrupper lige fra mormor og mor og til teenagerdatteren. Der vil være mærker som: Cheap Monday, stort udvalg i Only, Kaffe, Cream, Luxury by Moondust, Moondust, Bæltekompagniet og Cream de lux, hvilket betyder, at der udover et bredt udvalg af tøj også vil være bælter, støvler og asseccories.

Der vil blive lyttet til dine behov, og du vil få ro og fred og ingen stress, når du handler hos os, da vi også har tænkt på både morfar, far og kæresten, mens du handler. Her vil en afdeling i forretningen blive indrettet, så de kan sidde inde i varmen og slappe af med en kop kaffe og et bilblad.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny dametøjsforretning åbner i Vestergade 18' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER