Marginalerne var ikke med Sæby Basket

Marginalerne var ikke med Sæby Basket

31. oktober 2012 - kl. 14:03 - af

Basketball 1.div. damer Sæby – AUS 55-64

Igen et knebent nederlag til Sæbys 1. divisions damer lørdag den 27. oktober. Denne gang mod et af rækkens tophold AUS fra Århus.

“Ærgerligt vi mister grebet i sidste periode. Vi havde ellers overtaget hele kampen igennem. Men intet er sikkert før sidste dommerfløjt, sådan har det været i mange opgør mellem de hold, som står godt til hinanden, og denne gang var det AUS, der trak det længste strå,” udtaler træner Henrik Hansen efter kampen

Første periode: Gæsterne bringer sig foran 0-4, før Sæby kommer på tavlen. Derefter skiftes holdene til at føre, men midt i perioden tager Sæby lidt af stand . Specielt Sæbys Signe Brandt og Henriette Sørensen er godt scorende, og Sæby vinder perioden 20-14.

Anden periode: Sæbys Christina Legaard åbner perioden med en scoring og i løbet af de første 4 minutter, har hjemmeholdet bragt sig yderligere foran til stillingen 26-17.  AUS får dog justeret på deres forsvar og angreb, så de i løbet af de næste par minutter henter ind på Sæby til 26-24. Sæby slutter dog perioden bedst og kan gå til halvleg med en føring på 32-27.

Tredje periode: Begge hold står godt i forsvaret. Der skal gå 4 minutter inden første scoring falder ca. Halvvejs i perioden er der stadig kun 2 points forskel, men igen slutter Sæby perioden godt, så føringen er på 46-38 ved periodens slutning.

Fjerde periode: AUS kommer godt fra start og vinder de første 4 minutter 10-2, så stillingen er nu 48-48. Sæby prøver at skifte forsvar, men har pludseligt svært ved at holde AUS fra kurven. Samtidig får angriberne ingen plads under AUS kurv. Det er nu AUS, der styrer kampe. En af Sæbys bedste Signe Brandt må i 7. minut udgå med sin femte personlige fejl, og med kun 3 minutter tilbage er Sæby bagud med 52-58. I de sidste minutter kommer Sæby ikke til endelige scoringer og må se sig slået i slutspurten med 55-64.

“Vi var tæt på at overraske, men kunne desværre ikke holde koncentrationen hele kampen igennem. Vi spiller tre rigtige gode perioder, hvor både forsvar og angreb fungerede, men ærgerligt vi mister grebet og lukker AUS ind i kampen til slut. Vi vil nu analysere kampen og forberede os til næste weekend, hvor udfordringen bliver lige så stor, når vi tager til Århus for at møde Åbyhøj.” Udtaler træner Henrik Hansen

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 22 point, Henriette Sørensen 19, Line Ypkendanz 6, Charlotte Simonsen 4, Nina Munch 2, Christina Legaard 2 point.

Periode cifre:

1      20-14

2      12-13

3      14-11

4      9-26

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Marginalerne var ikke med Sæby Basket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER