Kost- og livsstilsomlægning i Sæby Fritidscenter

Kost- og livsstilsomlægning i Sæby Fritidscenter

30. oktober 2012 - kl. 11:06 - af

Susanne Trangeled, som er uddannet hos Weight Watchers, startede i marts måned et Weight Watchers (vægttab) hold op i Sæby Fritidscenter med så stor succes, at hun nu har udvidet med et ekstra hold.

På det første hold er ca. 35 personer tilmeldt, men der er ingen begrænsning, alle kan komme med, hvis de gerne vil tabe sig.

”I programmet, som ikke er nogen decideret slankekur, men mere kostomlægning og livsstilsomlægninger, indgår en samtale med vejledning i kostvaner og vejning, og alle får en bog med hjem med et pointsystem, der fortæller, hvor mange point man må indtage dagligt, og hvad de forskellige produkter, man spiser, indeholder. F.eks. indeholder en skive rugbrød 2 point, og så kan man ud fra de forskellige point, selv sammensætte sin kost, så man ikke får flere point end man må. Men det er vigtigt at man spiser sundt og får lavet om på dårlige vaner. Jeg har flere medlemmer, der har opnået flotte vægttab og derved kan undvære deres kolesterol og blodtryksmedicin”, fortæller Susanne, der ved, hvad hun taler om. For 5 år siden prøvede hun selv Weight Watchers og tabte 25 kg.

Alle møder op hver onsdag til vejning og information, og hver uge er der et nyt tema, man kan følge. Det kan være motion eller netværk – det vigtige i at familie, venner m.fl. støtter op om en i sit vægttab – men der kan være mange forskellige temaer, og de er forskellige fra uge til uge.

Det første hold møder onsdag kl. 16.30 til vejning, og andet hold møder kl. 18 til første vejning og en snak om, hvordan man kommer i gang.

Så har du lyst til at tabe dig, så mød op i Sæby Fritidscenter onsdag aften kl. 18, der er altid plads, og ingen fast start tidspunkt, man kan starte op, hvad uge man ønsker, og man bestemmer selv, hvor længe man har lyst til at deltage.

Kampagnen løber indtil 11. november, hvor der er gratis indmeldelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kost- og livsstilsomlægning i Sæby Fritidscenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger