Købmanden i Grønnegade sætter punktum

Købmanden i Grønnegade sætter punktum

30. oktober 2012 - kl. 11:51 - af

SaebyAvis har modtaget nedenstående indlæg fra Spar Torvet i Sæby.

Jeg vil via dette læserbrev gerne fortælle/informere mine kunder om, hvad der sluttelig er sket i sagen om tyveriet i Spar Torvets gård.
Jeg har, igennem den tid sagen har stået på, fået mange positive tilkendegivelser fra mine kunder, derfor føler jeg, at et læserbrev er på sin plads.

Med stakittet blev jeg for en stund fri for tyveri – næsten da. Et enkelt tilfælde hvor min brødpalle var plukket af, blev det til. Men i sidste uge måtte jeg så konstatere, at det ikke var slut endnu.
En mand stjal i fuldt dagslys 2 kasser med flasker, jeg løb efter ham, og sammen med et par cyklister fik vi ham stoppet. Jeg ringede efter politiet, som kom, og han bliver selvfølgelig anklaget for tyveri.
Fra udlejers side er der kommet et forslag frem om en tilbygning ud mod Skolegade, men da kommunen helst ser, at byggeriet skal holdes i røde mursten og med rødt tegltag, grundet at bygningen skal passe ind i Sæbys købstadsmiljø, bliver denne løsning for dyr.

Senere har udlejer tilbudt at udbygge lager i den eksisterende bolig ud mod Skolegade, mod en forhøjelse af husleje. Dette takkede jeg nej til, idet der i min branche som købmand ikke er råd til det.
Men udlejer har senest tilbudt at forbedre mine lagerforhold uden omkostninger for mig, idet han gerne vil, at jeg har nogle forhold, der er til at leve med.
Dette har jeg også takket nej til, jeg ønsker ikke at drive min butik på andres velgørenhed.

Kommunen kan på sigt ikke tillade, at jeg har et hegn sat op, idet jeg skal stille de 4 parkeringspladser til rådighed, som er indenfor hegnet.
Så alt taget i betragtning, har jeg har taget en beslutning, hegnet fjernes, parkeringsbåsene males op, så Spar kunderne kan se, hvor de kan parkere. Og så er jeg tilbage, hvor jeg startede.

Men husk valget har været mit eget, så andre kan ikke bebrejdes/klandres herfor.

Med venlig hilsen
Jette, købmand Spar Torvet

5 kommentarer til “Købmanden i Grønnegade sætter punktum” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Købmanden i Grønnegade sætter punktum”

 • Det lyder som noget fuldstændig u-igennemtænkt fra kommunen’s side, når der forlanges fire parkeringspladser i gården…Når nu der allerede ER parkeringsmuligheder, på alle andre sider af butikken…Sikkerheden omkring varelageret må prioriteres højere, for at vi kan bi-beholde vores gode og u-undværlige købmand…
  Mon de kloge magthavere, overhovedet kender stedet…eller byens parkerings-muligheder på stedet..? Har man været nede og bese lokaliteterne..?
  Ellers er det vel det, der skal til, for at foretage det næste skridt..?

 • Hej Jette

  Tak for opdateringen, men hvor er det kedeligt for dig og din dejlige forretning og ikke mindst for Sæbys midtby at kommunen ikke er i stand til at hjælpe med at finde en løsning. Kommunen må bare finde en løsning for dig, så du kan bruge din energi på din forretning og dit købmandsskab som vi alle kan se du brænder for 🙂 håber der kommer et nyt udspil fra kommunen.

  Hilsen Pia

 • Kan der ikke gives permanent tilladelse til en lukket container på en af parkeringspladserne?

 • Ja det er trist. Det ender vel snart med at der ikke er nogen steder i midtbyen, hvor man kan handle fødevarer. Trist når der stadig er en der brænder for det.

 • Også i denne sag, mangler vi de siddende politikere’s opmærksomhed..

  Hvor bliver de af..?

  Alt kan jo ikke kun dreje sig om Frederikshavn…

  Nu må man vende blikket mod Sæby…

  Mistes fodfæstet i bl.a Sæby, kan det sikkert ses til næste kommunalvalg…

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Købmanden i Grønnegade sætter punktum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER