Skjolds U-16 vandt Dues Sportsreisers Høst Cup

Skjolds U-16 vandt Dues Sportsreisers Høst Cup

29. oktober 2012 - kl. 11:43 - af

IF Skjolds til lejligheden sammensatte U-16 Piger vandt sidste lørdag Dues Sportsreisers Høst Cup på Kunststofbanen i Hjørring.

Det var første gang Skjold pigerne skulle spille på kunststof, og det bar første halvleg i den første kamp præg af. En masse indkast og for lange afleveringer samt bolde der hoppede højere end de normalt gør på en græsbane.

I løbet af anden halvleg fik de sammensatte Skjold piger styr på spillet, og det blev til en 4-0 sejr over Nøvling.

Anden kamp mod Skibsby-Højene blev en tæt affære. Skibsby Højene spillede bedst i første halvleg, men efter pausen overtog Skjold pigerne igen styringen. Opgøret bar præg af to godt spillende forsvarer og kampen endte 0-0

Den sidste kamp var norske Hvittingfoss/Hof. Kravet for at vinde turneringen var en sejr, og Skjold pigerne startede med fuld tryk på modstandernes mål. Efter 10 min. var stillingen 2-0 og ved pausen var stillingen 3-0. Da dommeren fløjtede kampen af, stod der 4-0 til Skjold på måltavlen, og pigerne var dermed vinder af turneringen og kunne hæve pokalen efter en rigtig god holdindsats.

Holdet bestod af: Malene Trangeled, Maria Johansen, Signe Fabricius, Marlene Holgaard, Sabina Bruun, Emma Madsen, Katrine Skovsgaard, Luna Mølgaard, Helene Andersen, Emma Østergaard, Caroline Kristiansen, Anne Farum, Mie Værnhøj og Natasja Roos.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds U-16 vandt Dues Sportsreisers Høst Cup' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER