Fodbold: <br>Sæby vandt VM-finale

Fodbold:
Sæby vandt VM-finale

28. oktober 2012 - kl. 10:01 - af

Skjold Sæbys old boys-hold bevarede statussen som ubesejret i denne sæson, da holdet lørdag eftermiddag vandt den vendsysselske old boys finale med 5-2 over rivalerne fra FfI. Det var Sæbys 21 kamp i denne sæson uden nederlag.

Skjold Sæby, som sendte de seneste års mestre fra HI fra Hjørring ud af turneringen i semifinalen, viste igen stor skarphed foran mål i finalen. FfI havde bolden mest i kampens åbning, men Skjold-angriberne slog til på et par løse chancer. Rasmus Jensen bragte Skjold foran med 1-0. Midt i halvlegen øgede Michael Jensen til 2-0.

Frederikshavnerne var tvunget frem på banen, men tættere end et hovedstød, som strøg lige over overliggeren, kom FfI ikke før pausen. I stedet scorede Sæby igen. Tonni Olsen satte panden på et hjørnespark og headede flot Sæby foran med 3-0, som var stillingen efter 1. halvleg.

Sæby spillede efter pausen med stor disciplin og arbejdede stærkt defensivt. Frederikshavn fik dog reduceret til 3-1, og de fik en kort overgang skabt lidt spænding om resultatet. Skjold Sæby lod sig dog ikke ryste og et par minutter efter reduceringen kom holdet på 4-1. Det blev også 5-1, før FfI fik pyntet på resultatet til slutstillingen 5-2 i kampens døende sekunder.

Skjold Sæby vandt fortjent kampen og er dermed Vendsyssel-mestre i deres første sæson i rækken. De gamle ben sendes nu på vinterpause, men til foråret starter turneringen igen, og Sæby er klar til at forsvare titlen.

En kommentar til “Fodbold:
Sæby vandt VM-finale” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Fodbold:
Sæby vandt VM-finale”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold:
Sæby vandt VM-finale '
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER