Friske børn med gåpåmod og blå fingre

Friske børn med gåpåmod og blå fingre

27. oktober 2012 - kl. 16:58 - af

Lørdag blev fejret på Sæby Torv med Halloween for de mindste. Mere end 50 børn mødte op, da Handelsstandsforeningen bød velkommen til en formiddag med græskar og slikposer til alle. Eneste krav for deltagelse var at medbringe ”værktøj” hjemmefra. Græskar var leveret af Spar Torvet, og det var også herfra der blev hentet slikposer til de flittige børn.

Mange gik med krum hals i gang med deres helt personlige græskar allerede kl. 10 og nogen nåede da også til vejs ende, trods det noget kolde men solbeskinnede efterårsvejr. Dem der var knap så hardcore og fik kolde fingre, kunne alternativt vælge at gøre arbejdet færdigt hjemme, og dem var der over formiddagen en del af. De fik dog for de flestes vedkommende alligevel en slikpose med hjem til at styrke sig på, når arbejdet skulle færdiggøres hjemme i varmen.

Arrangementet på Torvet var Handelsstandsforeningens sidste inden der den 25. november kaldes til juletræstænding. Til den tid kan Handelsstandsforeningen også løfte sløret for en spændende julekonkurrence, der præmierer nogen af de mange, der vælger at lægge deres julehandel lokalt.

Vi kan dog allerede nu fortælle, at der er tale om præmier for mere end 50.000 kr. til de heldige vindere – så handel lokalt det betaler sig!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Friske børn med gåpåmod og blå fingre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER