Slotskælder sang på Sæbygård er udsolgt

Slotskælder sang på Sæbygård er udsolgt

26. oktober 2012 - kl. 1:02 - af

Kræftens Bekæmpelse inviterer torsdag den 1. november til en syng sammen hyggeaften på Sæbygård med kendte sange. Bjørn Lundby, Vibeke Brynje samt Birthe og Reinhardt Frahm synger, spiller og leder gennem aftenen.

Interessen for denne aften, har været så overvældende, at Kræftens Bekæmpelse nu melder alt udsolgt, oplyser en glad Emmy Jakobsen. “Det bliver en dejlig aften, som alle kan glæde sig til”, slutter hun.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slotskælder sang på Sæbygård er udsolgt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER