IF Skjold Sæby har fået ny sponsor…

IF Skjold Sæby har fået ny sponsor…

26. oktober 2012 - kl. 0:07 - af

SuperBrugsen Sæby er ny sponsor for Idrætsforeningen Skjold Sæby. Sponsoraftalen er kommet på plads gennem Carlsberg SPORTs sponsorprogram Proud Sponsor of YOU, der har til formål at støtte landets lokale sportsklubber og -foreninger.

”Vi sætter stor pris på al den støtte, vi får fra det lokale erhvervsliv. Vi glæder os til at få noget nyt udstyr til vores spillere, så det kan blive endnu sjovere at komme til træning”, siger Asger Mortensen, der er bestyrelsesformand i klubben.

Sponsorprogrammet fungerer på den måde, at hver gang en forhandler sælger en flaske Carlsberg SPORT, optjener klubben point, som senere kan omsættes til nyt sportsudstyr, bl.a. træningsdragter, drikkedunke og bolde.

Anders Jacobsen fra SuperBrugsen i Sæby håber, at så mange som muligt vil støtte op om initiativet og sponsoraftalen med klubben.

”Vi støtter IF Skjold, fordi vi gerne vil bakke op om lokalsporten i byen. Klubben er samlingspunkt for mange mennesker, og hvis vores sponsorat kan hjælpe klubben med at få nyt udstyr, er vi meget tilfredse med det”, siger Anders Jacobsen, der er uddeler i SuperBrugsen Sæby.

Forhandlerne vælger selv den klub, deres støtte skal gå til, og klubberne kan godt have flere sponsorer. Carlsberg SPORT opfordrer andreforhandlere til at melde sig til sponsorprogrammet og finde den klub eller forening, som de ønsker at støtte.

”Carlsberg SPORTs målsætning er at hjælpe sporten dér, hvor det gør en forskel. Vi har den opfattelse, at forhandlerne har de bedste forudsætninger for at vurdere, hvilke klubber eller foreninger i deres nærområde, der har brug for støtte. Derfor er vi også glade for, at så mange forhandlere har meldt sig til sponsorprogrammet”, siger Dan Møller, Sponsor- og Eventchef hos Carlsberg SPORT.

Dan Møller oplyser, at forhandlere kan melde sig til Proud Sponsor of YOU-programmet via sponsorkontoret.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby har fået ny sponsor...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER