Anmelderrost nordjysk musiker gæstede Hørby Efterskole

Anmelderrost nordjysk musiker gæstede Hørby Efterskole

26. oktober 2012 - kl. 9:41 - af

Torsdag den 25. oktober kunne Spil Dansk Dagen fejres for 12. gang både på Hørby Efterskole og som arrangement. Spil Dansk Dagen er dagen, hvor DR og en lang række organisationer spiller og hylder dansk musik. Det foregår over hele landet, og man kan høre dansk produceret musik både på DR’s kanaler og en lang række radiostationer.

På Hørby Efterskole blev Spil Dansk Dagen markeret med en eftermiddagskoncert med det nordjyske sangtalent Renée Søndergaard, der for tiden er på koncerttur rundt i landet. Hun gav onsdag aften koncert i København, men nåede Hørby Efterskole til en tidlig eftermiddagskoncert på Spil Dansk Dagen.

Renée Søndergaard udgav i december sin anmelderroste debut-EP ”Not Here For Love”, og blev i januar tildelt Spar Nords Kulturpris for sit arbejde som sanger og sangskriver. Hun er en spændende og iørefaldende kunstner og hun besidder en stor vilje til at finde og følge sit eget personlige udtryk, og med hendes dybt personlige stemme får man en klar fornemmelse af, at hun har noget på spil.

Renée Søndergaard er den første musiker, der i skoleåret 2012/13 gæster Hørby Efterskole, hvor der er stor tradition for, at man året igennem afholder flere koncerter for eleverne med optrædende udefra. Hørby Efterskoles egne elever fra Musik-&Dramalinien står naturligvis også ofte på scenen for at vise deres kunnen over for efterskolevennerne, men til et godt musikliv hører også spillende gæster. Flere af gæsterne gennem årene har faktisk grundlagt deres liv som musikere, men de i sin tid var efterskoleelever på netop Hørby Efterskole.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anmelderrost nordjysk musiker gæstede Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER