Læs denne uges Finansbarometer lige her

Læs denne uges Finansbarometer lige her

24. oktober 2012 - kl. 0:41 - af

SaebyAvis bringer hver uge en analyse der er udarbejdet af Danske Markets Research, som er en afdeling af Danske Bank. Det er en uafhænging analyse der er henvendt til alle der interesserer sig for finansmarkedet, uanset hvilket pengeinstitut man benytter.

Danmark

I sidste uge fik vi nye tal for boligmarkedet, hvor home i samarbejde med Danske Bank offentliggjorde tal for udviklingen i både hus- og lejlighedspriserne i september. Her viste huspriserne et fald i september på 1,5 % (sæsonkorrigeret), når det måles som et tre måneders glidende gennemsnit. I forhold til september sidste år er huspriserne nu aftaget med 3,4 %. I modsætning til huse klarede ejerlejligheder sig noget bedre, her steg priserne med 2,4 % i forhold til august. Dermed er huspriserne steget med 1,1 % over det seneste år.

Homes prisindeks for huse og lejligheder er særligt interessante, i kraft af at de udkommer tidligt i forhold til eksempelvis Danmarks Statistiks opgørelse – og dermed kan være med til at give os en indikation omkring udviklingen på boligmarkedet. Her bekræfter ugens tal, at boligmarkedet i øjeblikket befinder sig i en periode, hvor vi ser små udsving i begge retninger, uden at det for alvor trækker i den ene eller den anden retning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læs denne uges Finansbarometer lige her ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER