3 piger fra Springteam Sæby hentede sølvmedalje…

3 piger fra Springteam Sæby hentede sølvmedalje…

22. oktober 2012 - kl. 0:05 - af

…til Europamesterskabet i TeamGym.

3 Springteam Sæby piger, Astrid Holm Jacobsen, Line Wunderov Dahl Andersen og Camilla Sørensen deltog på det danske juniordame landshold, og hentede en flot sølvmedalje, da Europamesterskaberne i TeamGym blev afholdt i Århus den 20. oktober.

TeamGym udgør 3 discipliner, rytme, trampolin og tumbling, som udføres som en holdkonkurrence med 12 deltagende gymnaster.

Der blev kæmpet til det sidste, og pigerne ydede deres bedste. Flere skader gjorde, at der ikke kunne stilles med det stærkeste hold, og pigerne blev derfor slået af det islandske landshold på målstregen.

Godt 4000 tilskuere i NRGi Arena skabte en helt fantastisk stemning, og der var flot opbakning til alle de 12 deltagende landes hold. Der var dog en helt særlig stor opbakning, når de danske hold kom på gulvet.

De 3 Springteam Sæby piger skal nu hjem og slappe af, og pleje de ømme muskler. Herefter venter forberedelse til de individuelle mesterskaber i tumbling og trampolin til Springcup i Silkeborg i december.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '3 piger fra Springteam Sæby hentede sølvmedalje...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER