Den kommunale Madservice er populær

Den kommunale Madservice er populær

21. oktober 2012 - kl. 11:30 - af

Stor positiv respons og høje besøgstal hos det kommunale køkken gjorde deltagelsen til Velfærdsteknologi- og Handikapmessen i Arena Nord til en stor succes.

Et fristende og indbydende syn mødte publikum, der lagde vejen forbi standen hos kommunens madservice i forbindelse med sidste weekends messe. Rigtig mange var forbi for at prøve de lækre smagsprøver, og samtidig få en god og inspirerende viden om, hvordan den fleksible madordning fungerer.

Fleksibel ordning
Medarbejder fortalte med begejstring og stolthed om, hvordan maden, som laves af de bedste råvarer, tilberedes og leveres til borgerne i hele kommunen.

I samme forbindelse blev der også talt rigtig meget om fleksibilitetens betydning, at der er mulighed for at tage hensyn til den enkeltes ønsker og livretter, så måltiderne bliver til et lyspunkt i dagligdagen.

-Vi var stolte over kunne præsentere Den kommunale Madservice på messe og glade for den store interesse kommunens borgere har vist, forsikre områdeleder Lene Christensen, som selv sammen med sine kolleger, var med til at uddele mere end 600 smagsprøver.

Der er vist ingen tvivl om, at den kommunale mad er meget populær.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den kommunale Madservice er populær' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER