Ombygning og renovering af Ørnevejen Skole

Ombygning og renovering af Ørnevejen Skole

20. oktober 2012 - kl. 13:34 - af

Fem konsortier er prækvalificeret til at afgive tilbud på ombygning og renovering af Ørnevejen Skole i Frederikshavn.

Byrådet valgte i forbindelse med indgåelsen af budgetforliget for 2013-16 at bibeholde planerne om renovering og ombygning af Ørnevejen Skole. Når Ørnevejen Skole lukker til årsskiftet og flytter til den nye Nordstjerneskole, skal Ørnevejen Skole ombygges og renoveres. Det sker for at samle de administrative medarbejdere, der i dag har til huse på Værkergrunden i Frederikshavn, Aalborgvej 93 i Sæby, Sæby Rådhus og Skagen Rådhus og dermed reducere driftsudgifterne.

– Vi forventer, at ombygningen og renoveringen kan sættes i gang i foråret 2013, og at administrationen kan flytte ind i sommeren 2014, siger centerchef Peter Munk.

Kommunens Ejendomscenter har nu prækvalificeret følgende fem konsortier til at afgive tilbud på projektet:

Totalentreprenør Arkitekt Ingeniør
Trigon Kjaer & Richter Grontmij Carl Bro
MT Højgaard ArkiNord Niras
HP Byg Bjerg Arkitektur Orbicon
Mariedal El-Teknik KPF Ark. Moe & Brødsgaard
NCC Arkitema NCC

Frederikshavn Kommune udbyder entreprisen på ombygningen og renoveringen af Ørnevejen Skole som et offentligt-privat samarbejde med en såkaldt ESCO (Energy Service Company) kontrakt. En ESCO kontrakt indebærer, at konsortiet tilbyder at gennemføre ombygning og energirenovering, og samtidig garanterer konsortiet, at der opnås energibesparelser som resultat af investeringerne.

Der er frist for afgivelse af tilbud den 27. november 2012 kl. 12:00.

For yderligere oplysninger kontakt:

Peter Munk, centerchef

Telefon: 9845 6202

Mobil: 2061 8418

pemu@frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ombygning og renovering af Ørnevejen Skole ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER