Skiferie i Norge og Sverige: Permanent prisnedsættelse

Skiferie i Norge og Sverige: Permanent prisnedsættelse

19. oktober 2012 - kl. 15:48 - af

Stena Line fortsætter markeringen af sit 50 års jubilæum med en permanent prisnedsættelse i hele sæsonen på skihytter og lejligheder i de norske og svenske fjelde. Der er tale om et prisfald på 10 procent på 23 destinationer.

– Det er en stor satsning at sænke priserne, men vi håber selvfølgelig, at det får endnu flere til at rejse med Stena Line på skiferie. Vi vil gerne have, at danskerne for alvor kan mærke vores 50 års jubilæum. Desuden er valutaen i Norge og Sverige gået op i forhold til den danske krone, og det påvirker desværre vores pris negativt, men vi vil hellere have flere af sted på skiferie end tjerne mere pr. rejse, understreger direktør Carsten Kruse, Stena Line.

Det er bemærkelsesværdigt, at prisfaldet er permanent. Det gælder altså hele sæsonen – også i de typisk meget travle vinterferieuger (7 og 8). En stor hytte til 12 personer i for eksempel Trysil Bjørnebye Corner er i januar faldet fra 8.048 kr. til 7.248 kr.

– Det vil sige, man sparer 800 kroner. Så er det jo lige før, at man har råd til at købe burgere og cola’er til hele familien, smiler Carsten Kruse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skiferie i Norge og Sverige: Permanent prisnedsættelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger