Begejstrede børn til håndboldskole i Sæby HK

Begejstrede børn til håndboldskole i Sæby HK

19. oktober 2012 - kl. 0:30 - af

Sæby HK har ikke holdt ferie de sidste dage. 23 børn i alderen fra 11 til 14 deltog i Sæby HK´s håndboldskole i 3 dage – men børnene ville gerne have fortsat endnu længere.

”Vi har haft nogle fantastiske dage med en flok begejstrede børn”, siger Rasmus Jensen, der er ungdomsudvalgsformand og skoleleder i Sæby HK.

Arrangementet var kulminationen på mange timers forberedelse. Målet var at give børnene en sjov oplevelse og tid til at lege med tekniske deltaljer i håndboldsporten.

”Og det lader til at begge missioner er lykkedes. Det var en flok glade og trætte børn, vi tog af sted med de tre dage efter skole fra kl. 9-15. Og flere har allerede meddelt, at de er klar til håndboldskole næste år. Så det glæder vi os over”, siger Rasmus Jensen.

Deltagerne som var fordelt på årgangene U-12 og U-14 spiller næsten alle til dagligt i Sæby HK. De fleste vidste derfor, hvem hinanden var, og det betød da også, at alle var med fra start. Ingen var generte og holdte sig i baggrunden. Den blev trykket lige fra starten.
Håndboldskolen er udviklet i samarbejde med idrætsorganisationen DGI. Det betyder dog ikke, at der udelukkende var fokus på idrætten:

”Børnene har lært alverdens tricks og finter med håndbolden og er blevet udfordret i bevægelse i mange former. Men vi har også vægtet det sociale, at børnene skulle styrke deres sociale kompetencer og udvikle nye venskaber. Og det må vi sige er lykkedes på bedste vis ”, siger Rasmus Jensen.

Det er fjerde gang Sæby HK afvikler DGI håndboldskole. Antallet af håndboldskoler slog rekord i år med 40 skoler landet over.

Eleverne har haft mulighed for at øve sig i frække indspil fx gennem benene, forfine deres finter, prøve sig med skruebolde, at skyde bag ryggen og mange andre trickskud. Udover disse eksempler er der bliver trænet forsvar, faldteknik, rullefald, forskellige skudvariationer og alle har taget DHF´s SØLV-teknikmærke.

Sæby HK´s ungdomsudvalg glæder sig allerede til næste år, hvor man måske vil prøve sig ad med en anderledes organisering, men først fokusere ungdomsudvalget på afholdelse af ”Et brag i hallen” den 2. december, salg af julekalendere, juleafslutning, deltagelse i Midtjysk julecup mellem jul og nytår samt meget, meget mere…

Se mere om håndbold i Sæby på www.sæbyhk.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Begejstrede børn til håndboldskole i Sæby HK' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER