STAVGANG – ”Rør dig – det smør´ dig”

STAVGANG – ”Rør dig – det smør´ dig”

18. oktober 2012 - kl. 0:16 - af

En flok af damer i deres 3. alder holder stædigt liv i stavgangen hver tirsdag formiddag fra 09:30 – 11:00.

Mødestedet er hjørnet af Gåsevej/Østkystvejen i Voerså, og det er uanset vind og vejr, sommer eller vinter. Damerne påstår, de har det rigtig godt med det og får masser af frisk luft, masser af motion, udveksler masser af nyheder som politik, lokalstof og store dele fra Rygters Bureau. Turen ned ad Nordostvej og på Rødtungevej er særlig populær. Her er der tit læ, næsten uden trafik, en fantastisk udsigt ind i reservatet og ud over vandet. Men damerne bruger skam også andre ruter i området, og en gang i mellem tager de også udenbys for at gå stavgang. Når der indkaldes til Ladywalk i Frederikshavn om foråret, stiller gerne omkring 20 damer fra området op. Til daglig møder 10 – 16 damer gerne op til motionsturene.

Da Sæby Avis var til stede, gik turen langs den populære rute på Rødtungevej.

På billedet med de to personer ses Keatty Sørensen til venstre og Lis Olsen. De blev fotograferet alene, på grund af de påstod, de var langt foran alle de andre. Det var de også, men de havde kortet ruten af og var derved kommet til at føre med omkring en ½ kilometer.

På det midterste billede ses fra venstre Karin Berg Jensen, (der ikke er så gammel, hun behøver bruge stokke) Mitzi Hansen, Anja Thomsen, Edel Jakobsen, Rigmor Sørensen, Ellen Poulsen, Kirsten Sønderkær, Jytte Juul, Eva Mølgård, Lone Pilgård og Ebba Thorndal.

Fotografen opholdt Voerså Borgerforenings formand, Rigmor Sørensen, nogle ekstra minutter, på grund af der lige var et par aftaler, der skulle på plads, vedrørende et forestående arrangement, så de øvrige damer gik i forvejen. Da damerne var nået omkring 200 meter længere frem, var aftalerne på plads, og Rigmor Sørensen begav sig på vej efter de andre. Det gik stærkt i raske skridt, og da det ikke gik hurtigt nok, satte hun i løb. Inden flokken var nået 400 meter væk, havde hun indhentet dem – lidt forpustet ganske vist, men det er godt gået/løbet af en dame, der har passeret de 70. Kom ikke og påstå stavgangsdamerne ikke holder sig i form.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'STAVGANG – ”Rør dig – det smør´ dig”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER