Græsplænen ved Kildeparken pløjet op

Græsplænen ved Kildeparken pløjet op

17. oktober 2012 - kl. 15:47 - af

I ly af mørket er græsplænen ved Kilden i Sæby natten mellem tirsdag og onsdag blevet brugt til racerbanen. En beboer fra området fortæller, at han kom forbi kl. ca. 21.30, og da var græsplænen fin, men da han tog af sted på arbejde til morgen, var plænen fuldstændig ødelagt.

Det er ikke første gang, det er sket. I vinter da der var is på plænen, blev den ligeledes brugt til racerbane. Det er da utroligt, at alt hvad der laves for at forskønne området, skal ødelægges, slutter han.

En anden beboer, som bor direkte op til plænen, har ikke bemærket noget mistænkeligt, så alt tyder på at det er sket sent i nat.

Kunne det være en ide, at ramme plænen ind med store sten, kunne man spørge sig selv. Det ville måske forhindre denne trang til ødelæggelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Græsplænen ved Kildeparken pløjet op' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER